Hic jak cyp? Zkus Crus! aneb Taky se vám potí nohy?

Hic jak cyp? Zkus Crus! aneb Taky se vám potí nohy?

 Co se vám vybaví, když se řekne léto? Dovolená, grilovačky, dopravní zácpy, bazén, pokažená klimatizace, dvoupalcové titulky o suchu, jaké tu ještě nebylo. Ze všeho na nás sálá a dýchá teplo, horko a hic. Člověk se potí pořád a všude. To, že na chodidlech je potních žláz opravdu hodně, cítíme všichni tak nějak stejně.
Naštěstí máme možnosti, jak nohy v pařáku obout a přitom neztratit body za eleganci. Oblíbené sandále jsou sázkou na jistotu. Opravdoví lvi salonů vědí (a štěbetají si to už i špačci na střeše), že když je teplo, ale ne zas tak úplně teplo, vkusná ponožka vystřelí váš sandál ještě o level výš. Na oblibě právem získávají i lehké plastové dřeváky s dírama a překlápěcím páskem. Když je při koupačce zujete, vždycky vyplavou. (À propos, věděli jste, proč tam ty díry vlastně jsou? Klidně nám napište správnou odpověď!
Asi nejlíp mají situaci vyřešenou bosochodci, ti už z nohy stejně nic shodit nemůžou a větrají neustále.
Pro ty, kteří chtějí chodit naboso, ale ne zas ta úplně naboso, máme nejednu dobrou zprávu. Naše botoponožky mají tenký, antibakteriální, odolný a zároveň nikterak hustě pletený úplet. Světlá barva navíc nepřitahuje tolik slunce, to ví každý.
Nohy mají být v pohodě za každého počasí a protože chceme, aby šly CRUSky nosit i v létě, dělali jsme vše pro to, abyste se při jejich nošení neupekli. Ponožky pleteme ze HMPE vlákna které je odolné vůči mikroorganizmům, nepřijímá pachy, a unese strašné věci. Na vláknech je navíc nanovrstva mědi, která zabraňuje množení plísní a bakterií.
Nechceme slibovat, že se v CRUSkách nezapotíte nebo že stihnou odvětrat vše. I takové chvíle můžou přijít, zvláště při aktivnějším pohybu nebo na poušti. Nemusíte se ale bát, že vám CRUSky ze zpocené/mokré nohy sjedou a opustí vás. Díky prstové konstrukci dobře drží na noze i při brodění, plavání či pádlování.
Kromě těchto výhod získáte i módní doplněk neotřelého vzhledu a konstrukce. A to není zdaleka vše – až budete nad plným kufrem přemýšlet, co vyhodit, aby se tam vešlo něco opravdu důležitého, vyhoďte všechny boty a do kapsy si dejte CRUSky. Vejdou se všude.
 
Užijte si léto, udržujte se v dobré náladě a nohy v pohodě, ať už na ně obujete cokoli!

CRUS.cz

Sdílet článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *